Sådan fungerer abonnement

Vis alle | Skjul alle

Sådan fungerer betalt abonnement

Abonnementet fornyes automatisk i slutningen af hver periode, medmindre du opsiger det. Mod slutningen af den betalte periode vil du modtage en e-mail med en påmindelse om den kommende opkrævning samt en bekræftelse af den næste fornyelsespris. Betalingen for den næste periode finder sted, inden den nuværende periode udløber, for at sikre, at du nyder uafbrudt beskyttelse mod cybersikkerhedstrusler. Hvis abonnementet fornyes, føjes resterende dage af den aktuelle periode til den nye periode.

Bemærk at prisen på abonnementet kan variere. I fornyelsesøjeblikket kan særlige tilbud og rabatter være tilgængelige, hvilket ikke vil påvirke dit abonnement.

Sådan fungerer gratis abonnement

Gratis prøveabonnement bliver aktivt med det samme, når du abonnerer. Et par dage før prøveperiodens udløb vil du modtage en påmindelse om abonnementsfornyelse. Hvis du ikke opsiger dit abonnement i løbet af prøveperioden, bliver abonnementet efter prøveperiodens udløb automatisk fornyet for den næste periode.

Hvis der er et problem med betalingen

Hvis dit abonnement af en eller anden grund ikke kunne fornyes automatisk (dit bankkort er udløbet, er blevet blokeret, eller automatisk fornyelse er deaktiveret), kan du få en henstandsperiode til at forny dit abonnement, når det udløber. Du kan bruge programmets fulde funktion uden begrænsninger, mens henstandsperioden er aktiv. Hvis du ikke har fornyet dit abonnement, skifter programmet muligvis til Begrænset funktionstilstand, når henstandsperioden udløber. Varigheden af den begrænset funktionstilstand afhænger af din region og licensvilkårene. For information om udløbsdatoen for henstandsperioden og den begrænsede funktion, se afsnittet Profil.

Om abonnementer købt hos tjenesteudbydere

Om abonnementer købt gennem App Store, Google Play eller Huawei AppGallery

I dette afsnit

Sådan købes et abonnement

Sådan administrerer du dit abonnement ved hjælp af din My Kaspersky-konto

Sådan opsiger du abonnementet

Sådan indstiller du en anden betalingsmetode